Bilhiss för parkeringsgarage

En bilhiss kan användas som transport för bilar för t.ex. P-hus där det inte finns mycket utrymme. I många större städer är det ett krav med upprättandet av ett visst antal parkeringsplatser när man bygger nya lägenhetskomplex. Traditionellt används en ramp för att transportera bilarna mellan golv, men en sådan lösning tar mycket utrymme - dyrbart utrymme taget kvadratmeterpriset i storstaden. En bilhiss tar bara sparande utrymme och är därför en bra lösning för att transportera bilar mellan golv i ett parkeringsgarage.

En bilhiss är byggd precis som en produktlyft - men helt enkelt utformad för att arbeta optimalt för att flytta bilar mellan nivåerna i ett bilhus. En bilhiss är byggd runt ett sax -marknadsföringstabell. Lyftbordet är beläget i en axel som skyddar en bilhiss på alla sidor. Axel kan bestå av befintliga byggnadsdelar eller lättvikt
Väggar byggda för bilhiss. På varje nivå finns en dörr eller dörr med godkända dörrlås. Hissen kallas eller skickas till önskad nivå. På varje nivå finns det ljusa indikatorer för hissens rörelse och position.