Smart Liftsystem för Alslev Super Environment

Smart Lift System säkerställer en trevlig miljöstation där avfall lagras under jorden

Kund: Alslev Supermiljøstation, Varde kommun
Kapacitet:
2 000 kg
Längd: 6750 mm
Bredd:
1750 mm
Maximal höjd:
2000 mm
Antal sax: 2
Utrustning:
Värmevaniserad
Icke -glidplattform

En komplett, lyftbaserad miljöstation till Varde kommun. Systemet är byggt med JOCA -avfalls underjordiska behållare, liksom ett lyftbaserat underjordiskt system för att samla mindre fraktioner. Avfallet måste sorteras i olika fraktioner, som samlas in i stora nätverk och containrar under miljöstationen tills de plockas upp. Hissen byggdes med 5 stycken. Kasta -in kolumner under vilka t.ex. Kan placeras 660 l. Behållare, trådburar etc. efter ditt val.

När behållare måste tömmas höjs hissen från marken. Sedan kan behållare/trådburar dras ut för tömning. För att minimera driftskostnaderna är miljöstationen utrustad med ett solcellssystem, vilket ger en kostnadsneutral lösning.

Design

Anläggningen är centralt belägen nära medborgarnas vardag, så den måste se bra ut! Resultatet är en helt begravd lösning som döljer avfallsprodukten under hela insamlingsprocessen. Avfall levereras i en av de totala tio designade kolumnerna med en utmärkt klädsel av rostfritt stål, som bildar bildskärmarna för containrar eller lyftväskor, belägna under terräng i betongbrunnar. Här är också en gjutningslåda med betong för en hiss som har utrymme för trådburar och containrar. Behållare kan innehålla ex. Ljuskällor, sprayburkar och batterier. Med saxlyften har en helt dold lyftmekanism uppnåtts. Och samtidigt en mycket stabil plattform vid tömning av behållare/trådburar. Miljöstationen är utformad så att den kan ställas in till ett designpris när du använder material och organisation för att skapa en markant värdeökning i avfallet.