Varor levitator till Carlsberg Academy

Kund: Carlsberg Academy
Kapacitet:
250 kg
Bredd:
1000 mm
Längd:
1180 mm
Antal sax:
5 delar
Vandring:
3040 mm
Lyfttid:
cirka. 0,05 m/sek
Motor: 3,0 kW, 1400 rpm
Axel:
Utförs i galvaniserad platta på tre sidor i båda nivåerna
Personlig transport:
Operatör tillåtet tillsammans med varor

Carlsberg Academy, som ägs av Carlsberg Foundation, är tidigare hem för Brygger J.C. Jacobsen och en mycket vacker gammal byggnad. Byggnaden har renoverats, och i spetsen har renoveringen varit studio Elgaard -akitekturen, som är specialiserad på kulturarv och historiska byggnader.

Vi har levererat en produkthiss som är gjord i samma vackra stil som byggnaden. Objektets hiss har en plattform i brunt mässing och drivs av mässingstryck. Det används för att transportera mat mellan
Köket i källarplanen och lokalerna på första våningen.

Fördelar med JEMA LIFT godshissar

Økonomisk och Effektiv: Våra godshissar ger ett
kostnadseffektivt alternativ till vanliga personhissar och säkerställer effektiv transport av varor mellan nivåer utan att belasta budgeten.


Skalbara Lösningar: Vi anpassar våra godshissar
efter dina specifika behov, oavsett om det gäller transport av bilar, objekt eller som en integrerad del av lastbilrampan. Flexibiliteten i våra lösningar ger skräddarsydda svar på varje transportutmaning.


Säkerhet och Tillförlitlighet: Med låsspjäll för
nivåsäkring, rörbrottssäkring av alla cylindrar och typgodkända hisslås ser vi till att våra godshissar uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Halksäkert golv och säkerhetsspärr för service ger ytterligare skydd och tillförlitlighet vid användning.

Genom att välja en godshiss från JEMA LIFT investerar du inte bara i effektiv godstransport, utan också i tillförlitlighet, säkerhet och skräddarsydda lösningar för dina transportbehov.

Alla JEMA LIFT godshissar och lyftbord levereras med CE-märkning, skydd, dörrar och säkerhetsutrustning i enlighet med EN 1570 och maskindirektivet. Vi prioriterar dansk kvalitet och säkerhet för att säkerställa en pålitlig och certifierad lösning.