Om oss

Jema Lift - historiskt

JEMA LIFT är ett familjeägt företag beläget i SAHL nära Bjerringbro, Danmark.

Med mer än 40 års erfarenhet är JEMA LIFT en av de ledande producenterna av hydrauliska lyftbord i Europa. Försäljningen är antingen direkt till våra många kunder i Danmark eller i Europa genom återförsäljare och partners i de enskilda länderna. Produkterna har fått internationellt erkännande för kvalitet, design och användarvänlighet. Alla produkter testas och förses med ett testcertifikat före frakt.

Vi är särskilt bra på att göra anpassade lösningar
Anpassad till kundens behov. Bakom våra lösningar ligger ett grundligt ritningsarbete. Vi beräknar och ritar lösningen så att den blir perfekt funktionell och estetisk.

Jens-Peter Lundgaard

JEMA LIFT ligger sida vid sida med JEMA AGRO, producerar transportanläggningar för spannmål, frön och andra granuler och byJEMA, producerar stålprodukter för utomhusutrymme. Alla tre företagen är en del av JEMA Group, grundat av Jens Pedersen 1943.
Det ägs och drivs fortfarande av Pedersen -familjen - idag av den tredje generationen, Jens -Peter Lundgaard. "JEMA" står för Jens, stiftelsen och Marie, hans fru, som också var en stor del av verksamheten.

Så här är vi

JEMA LIFT är ett företag där vi fokuserar på både nutid och framtid. Vi har ett rykte för att vara i framkant av utvecklingen och har investerat rätt i den nödvändiga utrustningen, så vi har kunnat matcha marknaden på både kvalitet och leverans i en tid då den är riktigt stark.

løftebord

Uppdrag

Det är Jema Lifts uppdrag att ge den tekniskt rätt
Lösning, i kombination med full konkurrenskraft i de valda segmenten och med nödvändig värdeskapande för kunder.

Det är Jemas uppdrag hela tiden att ha de anställda som
Känn den största anställdas tillfredsställelse och är själfulla till anknytning
till Jema genom deras personliga och professionella utveckling.

Hvorfor vælge JEMA LIFT

JEMA LIFT's lyftbord, lyftplattformar och hissar kännetecknas av hög kvalitet. De är både robusta och flexibla att arbeta med, och de kan användas både utomhus och inomhus.
Det finns många faktorer att ta hänsyn till när en byggherre eller arkitekt ska välja vilken lyftplattform eller hiss de ska ha. JEMA LIFT har stor erfarenhet av att ge vägledning och rådgivning om vilken lyftplattform som ska väljas för det specifika projektet.