5 st specialtillverkade lyftbord för IKEA Sverige

5 bord till IKEA som inte är "bygg det själv"

IKEA Sverige har fått 5 specialtillverkade lyftbord levererade via vår tyska kund SSI Schäfer Automation GmbH. Borden mäter 1400 x 900 mm. och kan färdas 800 mm. De har en lyftkapacitet på 750 kg., och de måste användas 7 gånger i timmen i ett automatiskt system. Vi är särskilt bra på att skräddarsy lösningar som passar det specifika företaget, i det här fallet IKEA. Vi konstruerar våra skräddarsydda lösningar från grunden och vi kan möta nästan alla behov. Vi har duktiga konstruktörer i huset som du kan ta diskret kontakt med. Detta ger en trygg och säker process för dig som kund. När vi skapar en skräddarsydd lösning erbjuder vi: - Översikt över föreslagen lösning - Deltagande i planerings- och samordningsmöten - Överlämning på byggarbetsplatsen Kontakta oss och få projekthjälp i dag. Bli målad i dina egna färger: Vi har en egen målare i JEMA LIFT, som ser till att alla våra produkter är redo att gå när de skickas iväg. Om du som kund har önskemål om en viss färg på din hiss som ska målas så kan vi även tillgodose detta. Våra specialdesignade lyftbord tillverkas i Danmark, och de monteras av våra fasta danska montörer på ditt företag. Det är din trygghet för bra kommunikation om lösningen.
Løftebord superlavt L-L16001000T2

Optimera arbetsmiljön med våra lyftbord

Lyftbord utgör en viktig del av en effektiv arbetsplats, och fördelarna sträcker sig långt bortom bara att anpassa arbetsnivån. Genom att integrera lyftbord från JEMA LIFT i din arbetsprocess kan du uppleva betydande fördelar:

Ergonomisk optimering: Minska risken för arbetsrelaterade skador genom att skapa en ergonomiskt korrekt arbetsnivå, vilket minimerar belastningen på medarbetarnas kroppar under lyft och hantering av material.
Förbättrad produktivitet: Effektivisera arbetsflödet genom att säkerställa att material lyfts till rätt höjd, vilket minskar slöseri med tid och ökar arbetsfrekvensen.
Flexibilitet och anpassning: Våra lyftbord är designade för att kunna anpassas till olika belastningar och höjder, vilket gör dem mångsidiga och lämpliga för en bred variation av tillämpningar och branscher.
Säkerhet: Skapa en säker arbetszon genom att eliminera behovet av manuella lyft och skapa en trygg och kontrollerad miljö för hantering av material.