5 skäl att välja Jema Lift

1. Kvalitet

Jema Lifts lyftbord, lyftplattformar och hissar kännetecknas av hög kvalitet. De är båda solida och flexibla att arbeta med, och de kan användas både utomhus och inomhus.

2

Det finns många faktorer att ta hänsyn till när en byggare eller arkitekt måste välja vilken lyftplattform eller hiss de behöver. Jema Lift har lång erfarenhet av att vägleda och ge råd till vilken lyftplattform att välja för det specifika projektet.

3. Säkerhet

För att säkerställa den höga standarden och att säkerheten är toppklass, testas alla lyfttabeller noggrant innan de levereras komplett med operativlåda till våra kunder. Vi gör detta för att säkerställa att det inte finns några fel och brister i våra produkter som alltid måste vara redo för användning vid leverans.

4. Användarvänliga lösningar

Våra lyfttabeller, lyftplattformar och hissar är designade med
Användarvänliga kontrollpaneler som är enkla att använda. Vi designar våra produkter med användaren i fokus och de är designade så att de är intuitiva att använda dem.

5. Leveranssäkerhet

Vi har kort leveranstid eftersom många av våra produkter finns i lager. Dessutom har vi ett optimerat produktionsflöde som gör att hissarna kan produceras relativt snabbt. Våra hissar levereras med en grundlig användarmanual.