Säkerhetsutrustning

Det är viktigt att ha säkerhet i ordning och ha rätt utrustning. Våra hydrauliska lyfttabeller är utrustade med olika funktioner som säkerställer dina och dina kollegors säkerhet.

Säkerhetskantlista

Under plattformens ytterkant monterar vi en säkerhets -CKRID -lista som omedelbart stoppar den sänkande rörelsen om den aktiveras. På detta sätt säkerställer säkerhetskantlistan att det inte finns några olyckor med klämma vid användning av lyftbordet.

Säkerhetskantlista

Säkerhetsbarriär

Det är förbjudet att stanna under plattformen såvida inte lyftbordet är mekaniskt låst. Våra lyfttabeller är monterade alla med en säkerhetsbarriär som kan hålla bordet vid servicehöjd så att service och reparationer kan utföras säkert under plattformen.

Magnetventil

Jema Lift Lifting Tables är monterade med en magnetventil direkt på cylindern. Solenoidventilen blockerar oljan, vilket innebär att plattformen inte sänks vid ett brott mot det hydrauliska systemet.

Ormbrytningsventil

På Jema Lift Lifting -tabeller finns slangavbrottsventil som säkerställer att om slangfrakturer inträffar sänks lyftbordet med låg hastighet.

Lock Pal för blockering

Låsen blek säkerställer att hissen är på plats.
Lock Pal för blockering

Halkskyddad bänkskiva

Det är möjligt att köpa till en halkskyddad yta på bänkskivan. Vi ger bänkskivan en grov yta med hjälp av sand för att få en halkfri yta.

 

Lagstiftning och märkning

CE -etikett

Alla Jema Lift Lifting -tabeller är märkta med CE -märken och vi skickar en CE -deklaration med manualen.

A 1570

Alla JEMA -lyftlyfttabeller är konstruerade i enlighet med en 1570, som är uppsättningen av regler som gäller för lyfttabeller för varor med och utan operatör.

Abek 461

Den 30 juni 2016 utfärdade den danska arbetsmiljömyndigheten ny lagstiftning om hissar, nämligen Abek 461. Jema Lift producerar lyfttabeller som följer dessa lagar.