Specialgjorda lösningar

Det finns många faktorer att ta hänsyn till när en
byggare eller arkitekt måste välja vilken lyftplattform eller
Hiss de behöver ha. Jema Lift har lång erfarenhet av att vägleda i och
ge råd om vilken lyftplattform att välja för det specifika
projekt. Vi är särskilt bra på att utforma lösningar som passar in i befintlig arkitektur.

Våra specialdesignade lösningar konstrueras från grunden, och vi kan möta nästan alla behov. Vi har skickliga konstruktörer internt, som du får direkt kontakt med. Vårt ritkontor och produktion är belägna sida vid sida, och det finns ett nära samarbete mellan dem. Vi har löpande kontakt och ser till att lösningen blir som önskat.

När vi gör en speciellt anpassad lösning erbjuder vi:

- skiss av lösningar
- Deltagande i design- och samordningsmöten
- Inlämning på byggplatsen
Kontakta oss
och få hjälp med projektet

Bli målad i dina egna färger

Vi har vår egen målare i Jema Lift, vilket säkerställer att alla våra produkter är rakkniv när de skickas av. Om du som kund har en önskan om en specifik färg som din hiss ska målas i, kan vi också rymma detta.

Mer än 40 års erfarenhet

JEMA LIFT är ett familjeägt företag beläget i Sahl nära Bjerringbro, Danmark.

JEMA LIFT är med över 40 års erfarenhet en av de ledande tillverkarna av hydrauliska lyftbord i Europa. Försäljningen sker antingen direkt till våra många kunder i Danmark eller i Europa via återförsäljare och samarbetspartners i de olika länderna. Produkterna har erhållit internationell erkännande för kvalitet, design och användarvänlighet. Alla produkter testas och förses med testcertifikat innan de skickas iväg.

Framtiden

JEMA LIFT är ett företag där vi fokuserar på både nutid och framtid. Vi har rykte om att vara i framkant av utvecklingen och har investerat rätt i den nödvändiga utrustningen så att vi har kunnat matcha marknaden både när det gäller kvalitet och leverans, i en tid där det går väldigt snabbt.

Våra medarbetare

Det är JEMA LIFTs uppdrag att erbjuda den tekniskt mest korrekta lösningen, kombinerat med full konkurrenskraft inom de valda segmenten och med nödvändig värdeskapande för kunderna.

Det är JEMAs uppdrag att vid varje tidpunkt ha medarbetare som upplever störst jobbtillfredsställelse och är engagerade i sin tillhörighet till JEMA genom sin personliga och professionella utveckling.