Special Made Lifting Table levererat till Frankrike

Jema Lift levererar hela vägen till Frankrike

Levereras till Frankrike via vår distributör www.ActiWork.fr

Anpassat lyftbord med mobil underram och variabel justerbar lyfthastighet.

Toppmått: 1650 x 800 mm.
Lyftkapacitet: 2000 kg.

Arbetsplatser över hela Europa använder de pålitliga lyftborden från JEMA LIFT. Detta beror på att JEMA LIFTs lyftbord är både solida och flexibla att arbeta med inom flera områden. Våra lyftbord kan användas för både inomhus- och utomhusarbete, och du kan själv bestämma om du vill placera dem direkt på marken eller på golvet, eller om du vill sänka ner dem i en grop.

JEMA LIFTs lyftbord kan användas för
- Svetsbord
- Monteringsbord
- Packbord
- Palleteringsbord
- Operatörsarbetsplatser

Oavsett vilken lösning du väljer så bidrar användningen av JEMA LIFT lyftbord till att skapa en bättre arbetsplats genom att säkerställa goda arbetsförhållanden för alla anställda.

Säkerhet i form av kvalitetskontroll och testning

För att säkerställa den höga standard som kännetecknar våra produkter här på JEMA LIFT, testas alla lyftbord noggrant. Detta gör vi för att säkerställa att det inte finns några fel eller brister i våra produkter. Detta är en av anledningarna till att lyftbord från JEMA LIFT är kända för att fungera på sina arbetsplatser under många år utan att kräva något särskilt underhåll eller liknande.
Vi är experter på att tillverka lyftbord av alla slag. Lyftbord underlättar fysisk belastning och ger dina anställda en smidigare och hälsosammare arbetsdag.

smidigare och hälsosammare vardag.